HairByEssi_logo_rgb.jpg

VALITTAVANASI OLEVIA PALVELUITA

HIUSTENLEIKKAUS

Pitkien ja lyhyiden naisten ja miesten hiusten leikkaukset sekä mallinmuutokset aina tarkasti tehtynä toiveittesi mukaan.

Olen kolmekymppinen parturi-kampaaja ja sosionomi, joka tunnistaa asiakkaan tarpeet ja toiveet, luoden asiakkaille hiuksilla itseluottamusta ja hyvää mieltä. Kädenjälkeni tunnistaa myös terveistä ja hyvin hoidetuista hiuksista, sekä upeista kampauksista. Työskentelen Punavuoressa sijaitsevassa a.k.a. Luovassa.

Essi

VAALENNUSGURU JA MODERNI HIUSMUOTOILIJA

HELSINGIN PUNAVUORESSA

Essi Finström

parturi-kampaaja

VAALENNUSGURU

OMA BLONDE COLLECTION

Oma Blonde Collection syntyi halusta luoda jotakin omaa ja uniikkia, mutta samalla jotakin jota asiakkaat olivat kerta toisensa jälkeen toivoneet.

Essi

BLONDE COLLECTION

LAADUKKAAT LEIKKAUKSET, VÄRJÄYKSET, SEKÄ JUHLAKAMPAUKSET

Vaaleiden hiusten luomisen lisäksi leikkaan sekä pitkiä, että lyhyitä hiuksia. Erilaiset värjäys- ja raidoitustekniikat ovat minulla  jokapäiväisessä käytössä.  Jokainen käynti alkaa asiakaskonsultaatiolla, jossa käymme toiveesi ja tarpeesi yhdessä läpi. Myös suuremmat muutostyöt suunnitellaan aina yhdessä ja niin, että jo ensimmäisen kerran jälkeen voit lähteä tyytyväisenä kotiin, vaikka muutokseen tarvittaisiinkin useampi käynti. Upeita juhlakampauksia olen loihtinut pienestä pitäen. Oletko menossa naimisiin tai etsitkö uudenlaista kampausta kesäjuhliin? Osaan kertoa mitkä kampaukset kestävät loskan ja rännän ja mitkä taas tuovat parhaat piirteesi esiin. Tutustu töihini ja tule toteuttamaan oma unelmasi.

Hair by Essi

OTA YHTEYTTÄ

Osoite:

a.k.a. Luova

Fredrikinkatu 33, Helsinki

Ajanvaraus: 

www.akaluova.fi

Konsultaatiot:

hairbyessi(at)gmail.com

0104233499

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Essi

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Fredrikinkatu 33, Helsinki

©2020 Hair by Essi Finström

Hair by Essi vaaleat hiukset 1.