top of page
inkansilmin-43.jpg

ESSI

Hei ja tervetuloa

 

Olet täällä luultavasti muutamasta syystä, joko löysit minut Instagramista, ystäväsi antoi suosituksen tai olet etsinyt juuri sitä oikeaa kampaajaa antamaan sinulle unelmiesi arvoiset hiukset. Se voi tarkoittaa täydellisen moniulotteista vaalennusta tai epämiellyttävän sävyn korjaamista. Olet kuitenkin tullut oikeaan paikkaan.

 

HIUSMINIMALISTINA, tarkoitukseni on jatkuvasti kehittyä luomaan täydellisen vaivattomia ja helposti ylläpidettäviä hiusvärejä. Olen vuodesta 2014 lähtien erikoistunut vaalentamiseen ja  balayage väreihin, joissa huomioin jokaisen asiakkaani uniikit tarpeet. Tämä populaarikulttuuria ja kauneus-sceneä innokkaasti seuraava kampaaja ja sateenkaariperheen äiti, laskee luonnolliset vaalennukset ja nimikko HAIR BY ESSI-värinsä omimmaksi osaamisekseen.

 

"Tiedän että asiakkaani tulevat luokseni odottaen upeita hiuksia- se kuinka kohtaan asiakkaani ja kokemukseni ovat asiat, jotka erottavat minut muista."

Kaikki alkaa kuuntelemisesta. ”Mistä pidät hiuksissasi, mikä on haastavaa?” Yhdessä luomme suunnitelman hiuksista jotka toimivat parhaiten juuri Sinun arjessasi.

 

Haluan todella ottaa aikaa kuullakseni asiakastani ja heidän hiushuoliaan, sitten kehittää suunnitelman. Jokainen vaalennus ja hiusväri, jokainen resepti ja hoitokäsittely on täysin kustomoitu sopimaan suunnitelmaamme täydellisesti.

Yhteystiedot

Yhteydenotot:

@essi.finstrom

 

hairbyessi@gmail.com

Työskentelen:

Stage 11

Annankatu 19

00120 Helsinki

p.09 673739

bottom of page