DSC_0619.jpg

HIUSTAIKOJEN TAKANA

ESSI FINSTRÖM

Permis, silmälasit ja rakkaus hiuksiin.

 

Olen ihminen, joka on unelmatyössään. Kampaajana haluan tuoda näkyviin ihmisten itseluottamuksen ja kauneuden ja näyttää heille kuinka upeita he ovat. Haluan antaa asiakkailleni sellaiset hiukset, joita he eivät ikinä tienneet voivansa edes saada. Reseptini on yksinkertainen: jokaisen asiakkaan hiukset ovat erilaiset ja ainutlaatuiset ja niissä on mahdollisuuksia vaikka mihin kunhan muutokset ja kotihoito suunnitellaan yhdessä. Jokainen tekemäni värjäys on uniikki, juuri sinua varten tehty.

Olen työskennellyt a.k.a Luovassa lokakuusta 2018 alkaen. Tätä ennen työskentelin Peili Hiussalissa vuodesta 2014. Olen toiselta ammatiltani sosionomi ja asun perheeni kanssa Espoossa. Hiustaikojen lisäksi elämääni piristävät vaimoni ja kaksi ihanaa lastamme. Pidämme vaimoni kanssa myös blogia perheestämme. Tutustu perhe-elämääni blogissamme Mun pulla sun uuni. Lisätietoa matkastani parturi-kampaajaksi löydät taas hiusblogistani.

"Olen pienestä pitäen haaveillut kampaajan ammatista, mutta otti aikansa ennen kuin uskalsin heittäytyä täysin hiustaikojen maailmaan -  onneksi, sillä en voisi kuvitella minulle paremmin sopivaa ammattia"

Essi

DSC_0190.jpg

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!

Essi

MITÄ ON SYYTÄ HUOMIOIDA KAMPAAJAA VALITTAESSA?

1. Millaiset ovat unelmiesi hiukset? Etsi kuvia upeista hiuksista, jotka mielestäsi voisivat sinulle sopia. Jos et yhtään tiedä mitä haluat siirry suoraan kohtaan

 

2. Aloita sopivan kampaajan etsiminen tutustumalla kampaajan kädenjälkeen ja tyyliin. Etsi lisätietoja facebookista, instagramista ja blogeista. Kampaajan taidoilla on paljon suurempi merkitys kuin sillä että olet tottunut juttelemaan elämästäsi tietyn kampaajan kanssa.

 

3. Halpaa ja hyvää ei ole olemassa, oletko valmis käyttämään rahaa kampaajakäyntiisi? Kuinka usein olet valmis käymään kampaajalla? Ovatko omat toiveesi realistisia toteutettavaksi yhdellä käynnillä? Keskustele avoimesti toiveistasi kampaajan kanssa jo aikaa varatessasi.

 

4. Kun kampaaja on valittu: kampaajalle kannattaa aina kertoa herkistymiset, katkeamiset, kaupan värit ja muut kotona käytetyt pigmentit tai maskit. Niitä ei tarvitse hävetä, mutta ne aina puskevat esiin vaalennusten ja värjäysten yhteydessä ja tuntemalla hiushistoria voidaan välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Ole rehellinen myös toiveistasi, hyvä kampaaja osaa ehdottaa aina jotakin uutta mutta et loukkaa kampaajaa vaikka et haluaisikaan suurta muutosta.

 

5. Anna palautetta niin kampaajalle kuin tutuillesikin mikäli olit tyytyväinen palveluun. Palveluissa on myös tyytyväisyystakuu!  Muista kuitenkin, että se mikä sopii ystävällesi ei välttämättä sovi sinulle. Yhtä tismalleen samaa väriä ei ole olemassa, mikäli ammattilainen sen suunnittelee omien hiustesi värin ja kunnon mukaan.