HairByEssi_kulta_rgb.png

Tyytyväiset asiakkaat ovat työssäni kaikista tärkeintä. Asiakkainani on erilaisia ja ihania ihmisiä, joiden kanssa on ilo puhua hiusten kunnosta ja kotihoidosta työskentelyn ohessa. Teen myös yhteistyötä useamman bloggarin ja tubettajan kanssa. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä!

Essi

Hair by Essi

SUOSITUKSET & YHTEISTYÖT

woman 2

Roosa Mononen

14-vuotiaasta asti haikailin täydellisistä vaaleista hiuksista. Vaihtelin usean vuoden ajan tuloksetta kampaajasta ja tuotteesta toiseen, kunnes tapasin Essin. Essi ymmärsi heti mun visioni ja sai loihdittua mulle ensimmäisellä kerralla sen lopputuloksen, josta olin aiemmin saanut vain haaveilla. Tämä saattaa kuulostaa prinsessasadulta, mutta totta se on. Nyt en suostu antamaan hiuksiani enää kenenkään muun kuin Essin käsiin. Kyseessä ei ole mikään tavallinen asiakas-kampaaja -suhde, vaan aina tullessani käymään, tuntuu kuin tulisin ystävän luokse kylään. Sellaisen ystävän, joka tietää vaaleista hiuksista enemmän kuin kukaan muu ja osaa ammattilaisena antaa sulle kotiin juuri oikeat tuotteet. Intohimo hiuksiin ja halu auttaa asiakasta paistaa hänen tekemisestään niin kirkkaana, ettei lopputulos voi olla kuin onnistunut. Mielestäni jokainen tarvitsisi elämäänsä yhden tällaisen Essin. 

woman 4

Johanna Turpeinen

Olen luottanut Essin taikapenkkiin jo pian nelisen vuotta. Teen julkista työtä ja hiukset ovat aina olleet ”tavaramerkkini”, minkä takia olenkin erityisen iloinen meidän hiusystävyydestä. Essi on aina ymmärtänyt toiveeni (jopa sellaiset, joita en osaa kunnolla selittää) ja hän toteuttaa ne sellaisella tarkkuudella, että lähden kampaajalta 100% tyytyväisenä. Aina ei ole ollut näin ja siksi olenkin äärimmäisen kiitollinen sekä Essin ammattitaidosta, että rennosta tunnelmasta - jonka ansiosta kolmetuntinen aikani vierähtää hetkessä.

man 2

Bella Maria

Essi on luottokampaajani, kun puhutaan vaaleiden hiusten käsittelystä. Hän osaa loihtia mitä kauneimpia vaaleita raitoja, jotka näyttävät todella luonnollista hiuksissa. Hänellä on erinnomainen ammattitaito ja hänen käsiteltävänä on aina luottavainen olo. Ylläpidän hyvin kiireistä ja reissutäyteistä elämää, viimeksi oli kulunut 3 kuukautta siitä, että olin laittautumassa hiukset hänen luonaan. Hiukset olivat koko tämän ajan pysyneet todella hyvässä kunnossa.

 

Kaiken lisäksi hänen persoonansa on niin ihana, että aika hurahtaaa hetkessä kun juttelemme niin paljon yhdessä. Essi jaksaa aina olla iloinen ja positiivinen, mikä piristää minunkin päivää! Hiukseni ovat saaneet Essin käsittelyn jälkeen paljon kehuja, koska hänen salaisuutensa ei ole vain hyvin värjätyt hiukset, vain myös niiden oikea käsittely, jolloin lopputuloksena ovat olleet erittäin terveen, kauniin ja kiltävät vaaleat hiukset. 

Essi

🔶Ihana kevät kaunotar _roosamononen kävi luonani raikastamassa vaaleaa ilmettään🔶 Juttelimme paljo

Roosa Mononen

LUE LISÄÄ VIIMEISIMMÄSTÄ KAMPAAJAKÄYNNISTÄ!

Bloggari Roosa Mononen on käynyt luonani hakemassa oman täydellisen vaalean lookkinsa. Kuinka sitä nyt pidetään yllä kotona? Käy lukemassa parhaat vinkkini vaaleiden hiusten huoltoon Roosan blogista.